ترم اول | |||||||||
مالحظات | دروس پیش نیاز | تعداد واحد |
نوع درس |
نام درس |
کد درس |
ردیف |
|||
جمع | کارگاهی | عملی | نظری | ||||||
2 | 0 | 2 | جبرانی | ریاضی جبرانی | 1 | ||||
2 | 0 | 2 | جبرانی | فیزیک جبرانی | 2 | ||||
3 | 1 | 2 | پایه | شیمی عمومی | 3 | ||||
3 |
0 |
3 |
پایه |
بیولوژی سلولی |
4 | ||||
2 | 0 | 2 | جبرانی | زبان انگلیسی جبرانی | 5 | ||||
3 | 0 | 3 | عمومی | زبان فارسی | 6 | ||||
2 | 0 | 2 | مهارتهای زندگی | 7 | |||||
جمع واحد 17 |
ترم دوم | |||||||||
مالحظات | دروس پیش نیاز | تعداد واحد |
نوع درس |
نام درس |
کد درس |
ردیف |
|||
جمع | کارگاهی | عملی | نظری | ||||||
شیمی عمومی | 3 | 1 | 2 | پایه | شیمی آلی | 1 | |||
3 | 0 | 3 | پایه | ریاضی عمومی | 2 | ||||
3 | 1 | 2 | پایه | میکروبیولوژی عمومی | 3 | ||||
3 |
1 |
2 |
پایه |
فیزیک عمومی |
4 | ||||
2 | 0 | 2 | تخصصی
الزامی |
تکنولوژی پس از
برداشت |
5 | ||||
3 | 0 | 3 | عمومی | زبان عمومی | 6 | ||||
3 | 1 | 2 | پایه | کاربرد کامپیوتر | 7 | ||||
جمع واحد 20 |
ترم سوم | |||||||||
مالحظات | دروس پیش نیاز | تعداد واحد |
نوع درس |
نام درس |
کد درس |
ردیف |
|||
جمع | کارگاهی | عملی | نظری | ||||||
شیمی آلی | 3 | 0 | 3 | پایه | بیوشیمی عمومی | 1 | |||
ریاضی عمومی | 3 | 1 | 2 | پایه | آمار و احتماالت | 2 | |||
بیوشیمی عمومی همنیاز | 3 |
0 |
3 |
تخصصی الزامی |
شیمی مواد غذایی1 |
3 | |||
میکروبیولوژی عمومی | 3 |
1 |
2 |
تخصصی الزامی | میکروبیولوژی مواد غذایی1 | 4 | |||
2 | 2 | 0 | تخصصی
الزامی |
عملیات کارگاهی | 5 | ||||
2 | 0 | 2 | عمومی | اندیشه اسالمی1 | 6 | ||||
بیولوژی سلولی | 3 | 0 | 3 | تخصصی
الزامی |
علوم پایه کشاورزی | 7 | |||
جمع واحد 19 |
ترم چهارم | |||||||||
مالحظات | دروس پیش نیاز | تعداد واحد |
نوع درس |
نام درس |
کد درس |
ردیف |
|||
جمع | کارگاهی | عملی | نظری | ||||||
شیمی عمومی | 3 | 1 | 2 | پایه | شیمی تجزیه | 1 | |||
میکروبیولوژی مواد
غذایی1 |
2 | 1 | 1 | تخصصی
الزامی |
میکروبیولوژی مواد
غذایی2 |
2 | |||
شیمی مواد غذایی1 | 2 | 0 | 2 | تخصصی
الزامی |
شیمی مواد غذایی2 | 3 | |||
آمار و احتماالت |
3 |
1 |
2 |
تخصصی الزامی | طرح آزمایشات در صنایع غذایی | 4 | |||
ریاضی عمومی | 3 | 0 | 3 | تخصصی
الزامی |
اصول مهندسی صنایع
غذایی1 |
5 | |||
2 | 1 | 1 | پایه | رسم فنی و نقشه کشی | 6 | ||||
2 | 0 | 2 | عمومی | تفسیر موضوعی قرآن
کریم |
7 | ||||
1 | 1 | 0 | پایه | تربیت بدنی1 | 8 | ||||
جمع واحد 18 |
ترم پنجم | |||||||||
مالحظات | دروس پیش نیاز | تعداد واحد |
نوع درس |
نام درس |
کد درس |
ردیف |
|||
جمع | کارگاهی | عملی | نظری | ||||||
شیمی مواد غذایی2،
شیمی تجزیه |
3 | 2 | 1 | تخصصی
الزامی |
تجزیه مواد غذایی | 1 | |||
شیمی مواد غذایی2،
میکروبیولوژی مواد غذایی2 |
3 |
0 |
3 |
تخصصی الزامی | اصول نگهداری مواد غذایی | 2 | |||
شیمی مواد غذایی2، میکروبیولوژی مواد
غذایی2 |
2 |
0 |
2 |
تخصصی الزامی | تکنولوژی شیر و فراورده های آن1 | 3 | |||
اصول مهندسی صنایع غذایی1 | 3 |
0 |
3 |
تخصصی الزامی | اصول مهندسی صنایع غذایی2 | 4 | |||
زبان انگلیسی | 2 | 0 | 2 | تخصصی
انتخابی |
زبان انگلیسی تخصصی | 5 | |||
2 | 0 | 2 | تخصصی
انتخابی |
غذاهای فراسودمند | 6 | ||||
2 | 0 | 2 | عمومی | انقالب اسالمی ایران | 7 | ||||
2 | 0 | 2 | عمومی | دانش خانواده و جمعیت | 8 | ||||
جمع واحد 19 |
ترم ششم | |||||||||
مالحظات | دروس پیش نیاز | تعداد واحد |
نوع درس |
نام درس |
کد درس |
ردیف |
|||
جمع | کارگاهی | عملی | نظری | ||||||
اصول مهندسی
صنایع غذایی2 |
3 | 1 | 2 | تخصصی
الزامی |
عملیات واحد در
مهندسی صنایع غذایی |
1 | |||
اصول نگهداری مواد
غذایی، شیمی مواد غذایی2 |
2 |
0 |
2 |
تخصصی الزامی | اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک | 2 | |||
تکنولوژی شیر و
فراورده های آن1 |
3 | 1 | 2 | تخصصی
الزامی |
تکنولوژی شیر و فراورده
های آن2 |
3 | |||
شیمی مواد غذایی2 |
3 |
1 |
2 |
تخصصی الزامی | تکنولوژی روغن های خوراکی | 4 | |||
3 | 3 | 0 | تخصصی
الزامی |
کارورزی1 | 5 | ||||
میکروبیولوژی مواد
غذایی2 |
2 | 0 | 2 | تخصصی
انتخابی |
صنایع تخمیری | 6 | |||
2 | 0 | 2 | عمومی | تاریخ تحلیلی صدر
اسالم |
7 | ||||
جمع واحد 18 |
ترم هفتم | |||||||||
مالحظات | دروس پیش نیاز | تعداد واحد |
نوع درس |
نام درس |
کد درس |
ردیف |
|||
جمع | کارگاهی | عملی | نظری | ||||||
اصول مهندسی
صنایع غذایی1 |
3 | 1 | 2 | تخصصی
الزامی |
تکنولوژی قند | 1 | |||
شیمی مواد غذایی2 | 3 | 1 | 2 | تخصصی
الزامی |
تکنولوژی غالت | 2 | |||
اصول نگهداری مواد
غذایی |
3 | 1 | 2 | تخصصی
الزامی |
کنسروسازی | 3 | |||
شیمی مواد غذایی2 |
2 |
0 |
2 |
تخصصی الزامی |
صنایع آشامیدنی |
4 | |||
طرح آزمایشات در
صنایع غذایی |
3 | 1 | 2 | تخصصی
الزامی |
کنترل کیفیت مواد
غذایی |
5 | |||
شیمی مواد غذایی2 | 3 | 0 | 3 | تخصصی
الزامی |
تغذیه | 6 | |||
اندیشه اسالمی1 | 2 | 0 | 2 | عمومی | اندیشه اسالمی2 | 7 | |||
1 | 1 | 0 | عمومی | ورزش1 | 8 | ||||
جمع واحد 20 |
ترم هشتم | |||||||||
مالحظات | دروس پیش نیاز | تعداد واحد |
نوع درس |
نام درس |
کد درس |
ردیف |
|||
جمع | کارگاهی | عملی | نظری | ||||||
شیمی مواد غذایی2، میکروبیولوژی مواد
غذایی2 |
3 |
1 |
2 |
تخصصی الزامی | تکنولوژی گوشت و شیالت | 1 | |||
عملیات واحد در صنایع غذایی | 3 |
1 |
2 |
تخصصی الزامی | اصول طراحی کارخانجات صنایع
غذایی |
2 | |||
3 | 3 | 0 | تخصصی
الزامی |
کارورزی2 | 3 | ||||
3 |
0 |
3 |
تخصصی انتخابی | فناوری بازیافت و تبدیل
ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی |
4 | ||||
3 | 0 | 3 | تخصصی
الزامی |
اقتصاد و مدیریت
صنعتی |
5 | ||||
2 | 0 | 2 | عمومی | اخالق اسالمی | 6 | ||||
جمع واحد 17 |