بنام خدا
« فرم طرح درس » رشته: مهندسی صنایع غذایی… گرایش: مهندسی… مقطع:……کارشناسی …
|
هدف کلی درس : معرفی عملیات واحد و اهمیت آن در مهندسی صنایع غذایی
رئوس مطالب | |
هفته اول | معرفی کلی و انواع مکانیزم های انتقال حرارت |
هفته دوم | معادلات حاکم بر انتقال حرارت هدایتی (Conduction) |
هفته سوم | مفاهیم اصلی انتقال حرارت جابجایی یا همرفتی (Convection) |
هفته چهارم | فرآیند تبخیر (Evaporation) و طراحی اواپراتور تک مرحله ای |
هفته پنجم | حل مسایل مربوط به موازنه جرم و انرژی در اواپراتورهای تک بدنه ای |
هفته ششم | انواع اواپراتورها |
هفته هفتم | فرآیند انجماد (Freezing) و خواص مواد غذایی منجمد |
هفته هشتم | تئوری انجماد و تعیین زمان انجماد با معادله پلانک |
هفته نهم | نمودار سایکرومتری |
هفته دهم | فرآیند خشک کردن (Drying) و طبقه بندی خشک کن ها |
هفته یازدهم | خشک کن بستر سیال و خشک کن غلطکی و خشک کن پاششی |
هفته دوازدهم | مکانیسم خشک کردن و حل مسائل مربوطه |
هفته سیزدهم | سیستم های جداسازی غشایی |
هفته چهاردهم | سیستم های انتقال مواد (نقاله ها) |
هفته پانزدهم | خرد کردن مواد غذایی |
هفته شانزدهم | انواع همزن ها |
نحوه ارزشیابی فعالیت دانشجو در طی دوره:
برگزاری آزمون های کلاسی و پرسش و پاسخ در کلاس و ارائه سمینارهای کلاسی
منابع مطالعاتی:
مقدمه ای بر مهندسی صنایع غذایی : ( ترجمه دکتر مرتضوی)