جلسه اول :تاريخچه ـ اهميت گوشت ـ انواع گوشت و محصولات مختلف آن
جلسه دوم:مروري بر تركيبات گوشت و اهميت آنها
جلسه سوم:مروري بر ساختمان گوشت (پروتئينهاي ميوفيبريلي- پروتئينهاي بافت پيوندي – پروتئينهاي ساركوپلاسميك )
جلسه چهارم:آشنايي با قطعهبندي لاشه ـ تغييرات بعد از كشتار
جلسه پنجم:رساندن گوشت – ظرفيت نگهداري آب و عوامل مؤثر در آن
جلسه ششم:تردي گوشت و عوامل مؤثر در آن
جلسه هفتم:گوشتهاي PSE و DFD
جلسه هشتم:تکنولوژي فرآوردههاي گوشتي (نمك سودكردن)
جلسه نهم:تکنولوژي فرآوردههاي گوشتي (ژامبون)
جلسه دهم:تکنولوژي فرآوردههاي گوشتي (سوسیس)
جلسه یازدهم:تکنولوژي فرآوردههاي گوشتي (همبرگر)
جلسه دوازدهم:تکنولوژي فرآوردههاي گوشتي (کنسرو های گوشتی)
جلسه سیزدهم:تکنولوژي فرآوردههاي گوشتي (دودی کردن)
جلسه چهاردهم:ماشينآلات در صنايع گوشت
جلسه پانزدهم:محصولات جنبي صنايع گوشت
جلسه شانزدهم:تکنولوژی تولید محصولات تخمیری بر پایه گوشت