هدف درس : ایجاد توانایی استخراج بهای تمام شده محصولات بر اساس سیستم های هزینه یابی
- مروری بر مفاهیم حسابداری بهای تمام شده1
- مروری بر مفاهیم حسابداری بهای تمام شده2
- طبقه بندی هزینه ها ( مستقیم و غیر مستقیم ، ثابت و متغیر )1
- طبقه بندی هزینه ها ( مستقیم و غیر مستقیم ، ثابت و متغیر )2
- مروری بر محاسبه بهای تمام شده در موسسات بازرگانی ، خدماتی ، تولیدی1
- مروری بر محاسبه بهای تمام شده در موسسات بازرگانی ، خدماتی ، تولیدی2
- تسهیم هزینه های غیر مستقیم1
- تسهیم هزینه های غیر مستقیم2
- نظام ( سیستم ) اطلاعاتی حسابداری بهای تمام شده1
- نظام ( سیستم ) اطلاعاتی حسابداری بهای تمام شده2
- نظام ( سیستم ) هزینه یابی سفارشات1
- نظام ( سیستم ) هزینه یابی سفارشات2
- هزینه یابی بر اساس فعالیت در سیستم هزینه یابی سفارشات
- نظام ( سیستم ) هزینه یابی مرحله ای
- هزینه یابی بر اساس فعالیت در سیستم هزینه یابی مرحله ای
- پیمانکاری