پیش نیاز | تعداد واحد | نام درس |
** | 1 | کاربینی |
** | 2 | کاربرد آمار در گزارش دهی و مستندسازی |
2 | شیمی موادغذایی | |
2 | زبان تخصصی | |
1 | تربیت بدنی2 | |
2 | تفسیر موضوعی قرآن کریم | |
2 | انقلاب اسلامی | |
2 | مهارت های زندگی دانشجویی | |
14 | تعداد واحد انتخابی در ترم |
پیش نیاز | تعداد واحد | نام درس |
** | 2 | میکروب شناسی موادغذایی |
** | 2 | سم شناسی و مسمومیت های غذایی |
** | 2 | کالبد گشایی و کالبد شناسی مقایسه ای |
شیمی موادغذایی | 2 | فیزیولوژی تغذیه |
** | 2 | انگل شناسی مواد غذایی |
** | 2 | اصول کنترل کیفی مواد غذایی |
شیمی موادغذایی | 2 | تجزیه موادغذایی |
کاربرد آمار در گزارش دهی و مستندسازی | 2 | اپیدمیولوژی |
** | 2 | تاریخ تحلیلی صدر اسلام |
گذراندن حداقل15واحداز دروس پایه و اصلی | 2 | کارورزی1 |
20 | تعداد واحد انتخابی در ترم |
پیش نیاز | تعداد واحد | نام درس |
میکروب شناسی موادغذایی،انگل شناسی مواد غذایی | 2 | بهداشت محصولات گیاهی در فرآوری مواد غذایی |
میکروب شناسی موادغذایی،انگل شناسی مواد غذایی | 1 | بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان (منتقله از مواد غذایی) |
میکروب شناسی موادغذایی،انگل شناسی مواد غذایی | 3 | بهداشت و صنایع محصولات شیلاتی |
میکروب شناسی موادغذایی،انگل شناسی مواد غذایی،کالبدگشایی و کالبدشناسی مقایسه ای | 3 | بازرسی بهداشتی گوشت (دام،طیور) |
میکروب شناسی موادغذایی | 2 | کنترل میکروبی موادغذایی |
شیمی موادغذایی و تجزیه موادغذایی،سم شناسی و مسمومیت های غذایی | 2 | کنترل شیمیایی موادغذایی |
** | 2 | بهداشت و صنایع گوشت |
میکروب شناسی موادغذایی،انگل شناسی مواد غذایی | 1 | بهداشت محیط |
** | 2 | مدیریت منابع انسانی |
** | 2 | مهارت های مسئله یابی و تصمیم گیری |
20 | تعداد واحد انتخابی در ترم |
پیش نیاز | تعداد واحد | نام درس |
** | 2 | اصول تهیه و آماده سازی نمونه های موادغذائی |
** | 2 | روش های بسته بندی و مارکتینگ موادغذائی |
بهداشت محیط | 1 | بهداشت و ایمنی مراکز تولید و فرآوری و عرضه موادغذائی |
میکروب شناسی موادغذایی،انگل شناسی مواد غذایی
،شیمی موادغذایی،تجزیه موادغذایی |
3 | بهداشت وصنایع شیر |
** | 2 | کاربرد تکنولوژی نوین در کشاورزی |
بازرسی بهداشتی گوشت (دام،طیور) | 2 | بازیافت بهداشتی ضایعات |
اپیدمیولوژی | 2 | پروژه |
** | 2 | اندیشه اسلامی2 |
کارورزی1 | 2 | کارورزی2 |
18 | تعداد واحد انتخابی در ترم |
دروس جبرانی
تعداد واحد | نام درس |
2 | میکروب شناسی عمومی(باکتری،قارچ،ویروس) |
1 | بیوشسمی عمومی |
1 | مقدمات فیزیولوژی و تشریح |
2 | انگل شناسی عمومی |
1 | آشنایی با داروهای دامپزشکی |
1 | حفظ،نگهداری و کار با تجهیزات و مواد آزمایشگاهی |
8 | جمع |